Vita Start: 4-voudige bescherming in de startfase!

Uw jonge kalveren worden in de startfase geconfronteerd met verschillende veranderingen. Een nieuwe omgeving, nieuwe groep en ander stalklimaat brengen de nodige gezondheidsrisico’s met zich mee. Vita Start biedt juist in deze lastige periode dé extra ondersteuning om aanwezige risico’s het hoofd te kunnen bieden:

4-voudige bescherming

1.     Actief tegen bacteriën: Vita Start bevat organische zuren welke op darmniveau antibacterieel werken en daardoor zorgen voor een optimale darmflora;

2.     Bindt gifstoffen: Vita Start bevat een combinatie van natuurlijke stoffen en vitamines  welke ervoor zorgen dat stoffen met een negatieve werking worden geneutraliseerd;

3.     Beschermt de darmwand: Vita Start stimuleert de ontwikkeling van de darmwand waardoor het kalf een betere bescherming tegen schadelijke bacteriën heeft.

4.     Verhoogt de weerstand: Vita Start zorgt voor extra verhoging van de weerstand, waardoor het kalf een betere afweer ontwikkelt tegen ziekten.

Direct toepasbaar

Vita Start is een bijsturingsmiddel dat u vanaf de eerste melkvoeding kunt verstrekken ter ondersteuning van de vitaliteit en weerstand van het nuchtere kalf.

Optimale arbeidsefficiëntie

Vita Start is ontwikkeld voor maximaal arbeidsgemak. Vanwege de 4-voudige bescherming in 1 product  hoeft u geen afzonderlijke bijsturingsproducten te voeren.

Geadviseerde dosering

3 gram per kalf per voeding gedurende 14 dagen.

Opmerkingen bij het gebruik

Vita Start oplossen in lauw/warm water kort voordat met de aanmaak van de kalvermelk wordt begonnen. Blijven roeren om bezinksel te voorkomen. 

Neem contact op met uw kalverspecialist voor de juiste toepassing van dit product. 

"Vita start geeft een enorm arbeidsplezier!"

Lees hier het artikel!

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding