Tentostart, speciaal voor rosé kalveren

Tentego heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige kalvermelk. Op basis van deze ervaring, nieuwe ontwikkelingen en gedegen onderzoek heeft Tentego een assortiment kalvermelk ontwikkeld dat aansluit op de wens van het kalf en specifieke omstandigheden bij rosé. Of u nu bijvoorbeeld kiest voor een veilige of voor een snelle groei, de Tentostart voeders zorgen voor goede resultaten tegen een lage kostprijs.

Tentostart Super

Tenostart Speciaal

Tentostart Economic

Voederpakket

Gedurende de eerste 8 weken van de opfok krijgen kalveren die gehouden worden voor de productie van rosé kalfsvlees naast kalvermelk ook ruwvoeder en krachtvoeder. Dit wordt langzaam opgebouwd van een totale droge stofopname van 0,5 kg per dag in de eerste week tot ruim 3 kg droge stofopname per dag in week 8. Hierna wordt er gestopt met de verstrekking van kalvermelk en wordt het dier volledig gevoerd met ruwvoeder en krachtvoeder. Hierbij hanteren we een verhouding van 1/3 deel droge stof uit ruwvoeder en 2/3 deel droge stof uit krachtvoeder.

Safety Guard

Tentego produceert haar kalvermelken onder de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidseisen. Deze eisen zijn vertaald in het kwaliteitsprogramma onder de noemer van Safety Guard. Binnen Safety Guard heeft Tentego het GMP+ en het HACCP certificaat geïmplementeerd. Hiermee loopt Tentego voorop in beheersing van haar kwaliteit.

Uitgebalanceerde voeders voor een rendabele rosé kalfsvleesproductie

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding