
Nieuws
VanDrie Group neemt Nederlandse activiteiten over van A.J. van Dam Beheer b.v.
De VanDrie Group heeft een principeakkoord bereikt met A.J. van Dam Beheer b.v. over het volledig overnemen van de Nederlandse activiteiten in de kalversector. De overname ligt ter goedkeuring voor aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De bedrijven verwachten dat de ACM de... Lees meer
Ruth Bouwstra benoemd tot Corporate Chain Quality Officer VanDrie Group
Nieuwe rol moet kwaliteitsstructuur verbeteren Lees meer
Continue verbeteren: Tentego al 60 jaar relevant
Hoe blijf je als 60-jarig bedrijf relevant in een continu veranderende omgeving? De VanDrie Group schreef hier een mooie blog over met Tentego in de hoofdrol.. Lees meer
VanDrie Group neemt Brons over
De VanDrie Group heeft een akkoord bereikt met Brons uit Voorthuizen over een volledige overname. Het akkoord ligt ter goedkeuring voor aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De twee familiebedrijven verwachten dat de ACM de goedkeuring spoedig zal afgeven. Lees meer
Innovatie bij R&D
Dagelijks werkt de afdeling Research and Development (R&D) aan oplossingen en innovaties die het dierenwelzijn, milieu en de kalverhouder ten goede komen. Hoe komt een innovatie tot stand? Lees meer
Kalfsvlees op foodfestival Omnivore in Parijs
Het evenement voor jonge topchefs. Sinds de start van Omnivore in 2003 is het foodfestival hét platform voor de nieuwe generatie topchefs over de hele wereld en de moderne cuisine. Nederland is deze editie eregast van Omnivore. Zo’n 130 chefs, boeren, wijnmakers en sommeliers... Lees meer
"Vita Start geeft een enorm arbeidsplezier!"
Kalverhouder Arie Markus (28) houdt samen met zijn schoonvader Wim Thomassen in Leersum (Utrechtse Heuvelrug) een kleine 1.400 blankvlees kalveren. “Als gevolg van reductie in antibiotica zijn we de afgelopen jaren steeds meer verschillende producten gaan voeren. Het... Lees meer
Secretaris-Generaal ministerie LNV bezoekt VanDrie Group
Op vrijdag 25 januari jl. bracht Jan-Kees Goet, Secretaris-Generaal van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), een werkbezoek aan de VanDrie Group.In het bezoek is uitgebreid stil gestaan bij thema’s die voor de VanDrie Group relevant zijn. ‘We hebben... Lees meer
Verbeterde samenstelling Complement Super 40!
Tentego Complement Super 40 is een aanvullende kalvermelk speciaal voor bedrijven die vloeibare wei en vet voeren. Het product is specifiek ontwikkeld voor een maximale inzet van vloeibare grondstoffen en mengvoeder. Onze R&D (Research & Development) afdeling is elke... Lees meer
Agrarische sector werkt samen aan duurzame mestverwaarding
De VanDrie Group maakt deel uit van een consortium ‘Next Level Mest Verwaarden’ dat is samengesteld met Agrifirm, Darling Ingredients International, De Heus, FrieslandCampina, ForFarmers en Wageningen University & Research. Doel van het consortium is de ontwikkeling van een... Lees meer
Eerste Nederlandse kalfsvlees onderweg naar China
Na ruim 17 jaar onderhandelen is de Chinese markt eindelijk geopend voor Nederlands kalfsvlees Lees meer
Kalversector past binnen de kringlooplandbouw
Begin september publiceerde Carola Schouten, de Nederlandse minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, haar visie op de toekomstige landbouw. In de toekomstvisie 'Landbouw, natuur en voedsel: waardevol en verbonden' zegt de minister dat de Nederlandse landbouw moet... Lees meer
VanDrie Group breidt uit naar rundvleesmarkt
Kalfsvleesproducent VanDrie Group gaat samenwerking aan met runderslachterij Ameco. Lees meer
Diervoederbedrijven van VanDrie Group ontvangen milieucertificaat
De vier Nederlandse diervoederbedrijven van de VanDrie Group hebben onlangs een milieucertificaat ontvangen. De bedrijven (Alpuro, Navobi, Tentego en Schils) zijn tegen de internationale norm ISO 14001 gecertificeerd. Lees meer
Promotie van Nederlands kalfsvlees in Tokyo
“Welkom op de Nederlandse ambassade”, zo opende de Nederlandse ambassadeur, de heer Radinck van Vollenhoven, het kalfsvleesevenement dat maandag 2 maart plaatsvond op de residentie in Tokyo. Aanleiding voor dit kalfsvleesevenement is de deelname van de VanDrie Group aan Foodex... Lees meer
Chefkok Huub Oudshoorn bij het 'Dutch Culinary House' Sirha 2015
Chefkok Huub Oudshoorn gaf een demonstratie met kalfstong, hartzwezerik en dunne lende. Lees meer
Beurs Sirha van start
In het Franse Lyon is de beurs Sirha in volle gang. De VanDrie Group is aanwezig met een stand. De beurs vindt plaats van 24 t/m 28 januari in Eurexpo Lyon. In 2013 bezochten 185.500 professionals de beurs op zoek naar nieuwe trends. Lees meer