19-03-2020

Maatregelen Tentego in verband met het Corona virus (COVID-19)

Graag uw aandacht voor enkele belangrijke maatregelen die voor u en ons van belang zijn:


Naar aanleiding van de overheidsmaatregelen rondom het Coronavirus, informeren wij u over de meest recente maatregelen vanuit Tentego die voor u van belang zijn.

De voersector is door de overheid aangemerkt als één van de cruciale sectoren binnen de voedselketen. Dit geeft ons een grote verantwoordelijkheid u te kunnen blijven beleveren zoals u van ons gewend bent. Daarom hebben we onder andere de volgende maatregelen getroffen:

  • Onze kalverspecialisten werken de komende weken zoveel mogelijk vanuit huis. Zij zullen u telefonisch en via digitale communicatiemogelijkheden zo goed mogelijk blijven ondersteunen.

  • In het geval van een bedrijfsbezoek neemt uw vertegenwoordiger voorafgaand contact met u op en maakt afspraken over het vermijden van gezondheidsrisico’s tijdens het bezoek.

  • De chauffeurs  van onze transporteurs zullen ook op gepaste wijze omgaan met de huidige situatie. Zij vermijden fysiek contact en maken (mits noodzakelijk) geen gebruik van de faciliteiten op uw bedrijf. Wij willen u als kalverhouder vragen ook deze lijn te volgen en minimaal de door het RIVM geadviseerde afstand van 1,5 meter te bewaren. 

  • Vanwege de Corona-maatregelen werken wij momenteel met een lagere personeelsbezetting dan normaal op de logistieke afdeling. In verband daarmee doen wij een extra beroep op u om voerbestellingen minimaal twee dagen voor de gewenste leverdag door te geven. Bij voorkeur via VanDrie Klantportaal, anders per e-mail of telefoon. Hiermee helpt u ons enorm. Mochten we een keer minder goed bereikbaar zijn, dan hopen wij op uw begrip.

  • Mochten er personen op uw bedrijf besmet zijn met het Coronavirus, wilt u dat dan doorgeven bij uw bestelling of aan uw vertegenwoordiger? Dan geeft u ons de mogelijkheid om onze medewerkers te beschermen.

Deze maatregelen gelden vooralsnog tot en met 6 april. Van tussentijdse veranderingen houden wij u uiteraard op de hoogte, onder meer via onze website. 

U mag van ons verwachten dat wij alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsvoering zo goed en normaal mogelijk door kan gaan. Onze medewerkers zijn uiteraard bereikbaar voor verdere vragen.  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding